Oliwka NaiLac #02

Oliwka NaiLac #02

1 Opinie
Dostępny
19,00 zł
Brutto
Duża ilość

Oliwka NaiLac #02 nawilża suchą i zniszczoną skórę.

ZAMÓWIENIA TEL.: +48 575 50 70 85

ico02.pngCZAS WYSYŁKI: DO 3 DNI ROBOCZYCH

ico03.pngWYSYŁKA OD: 8 zł

ico03.pngKUPUJESZ DZISIAJ, PŁACISZ ZA 30 DNI!

ico03.png14 DNI NA ZWROT

ico03.pngDOSKONAŁA JAKOŚĆ

UWAGA!

Ze względu na akcje promocyjne, czas wysyłek może zostać wydłużony do 3 dni.

Oliwka NaiLac #02 nawilża suchą i zniszczoną skórę. Została wzbogacona o olej ze słodkich migdałów, słonecznika, jojoba, wit. E oraz piękny aromat porzeczki i orchidei. 

Sposób użycia: Delikatnie wmasować w skórę.

Pojemność: 30ml 

Ingredients
HELIANTHUS ANNUS SEED OIL, ETHYLHEXYL STEARATE, PARFUM, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, OLUS OIL, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CALENDULA OFFICINALIS OIL, BISABOLOL, BHA, TOCOPHEROL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, LIMONENE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE
NaiLac
031-030-002
5902659321169
1 Opinie

Gorąco polecam!
Najlepsza oliwka do skórek jakiej kiedykolwiek używałam. Bardzo wydajna a do tego skuteczna. Mam duży problem ze skórkami, które nagminnie są suche i się zadzierają, co szczególnie się potęguje po zrobieniu manicure. Pierwszy raz oliwki użyłam na bardzo zniszczone skórki, efekt był widoczny już następnego dnia! Skórki przestały być suche i zaczęły się goić, po 3-4 dnia stosowania moje palce były już ładne. Efekt bez codziennego smarowania utrzymał się ok 2 tygodni. Zapewne gdybym używała przynajmniej raz dziennie albo co 2-3 dni, trzymałby się nadał. Jedynie do czego mogę się przyczepić, to zapach, jednak to jest już kwestia gustu. Po prostu następnym razem zakupię inny. A zakupię na pewno!
dnia

Możesz potrzebować także

Produkt dodany do ulubionych

Strona wykorzystuje pliki cookies w celach statystycznych, analitycznych i marketingowych, w tym badania Twoich zainteresowań i dopasowania do nich reklam na innych stronach www.
Możesz określić w przeglądarce warunki przechowywania i dostępu do cookies. Więcej