#052 Lakier hybrydowy NaiLac
#052 Lakier hybrydowy NaiLac
#052 Lakier hybrydowy NaiLac 7ml

#052 Lakier hybrydowy NaiLac 7ml

Dostępny
32,00 zł
Brutto
Mała ilość

#052 to gęsty żurawinowy syrop dosłodzony kilkoma kroplami gorzkiej czekolady. Odcień elegancki, wieczorowy, który doskonale będzie prezentował się jesienią, zimą i na wielkie wyjścia. 

ZAMÓWIENIA TEL.: +48 575 50 70 85

ico02.pngCZAS WYSYŁKI: DO 2 DNI ROBOCZYCH

ico03.pngWYSYŁKA OD: 11 zł

ico03.pngKUPUJESZ DZISIAJ, PŁACISZ ZA 30 DNI!

ico03.png14 DNI NA ZWROT

ico03.pngDOSKONAŁA JAKOŚĆ

Kolor lakieru hybrydowego NaiLac #052: głębokie, ciemne bordo przełamane kroplą czekolady

Lakiery hybrydowe NaiLac zostały stworzone dla Kobiet, które oprócz bogatej palety kolorystycznej, szukają w produkcie komfortu aplikacji oraz gwarancji doskonałej jakości.

Wygodnie się rozprowadzają – są samopoziomujące 

Wolne od nieprzyjemnego zapachu

Posiadają idealne krycie przy 2 cienkich warstwach

Nowoczesna formuła, która wygląda jak klasyczny lakier do paznokci

Nie marszczą się w lampie, nie kurczą podczas utwardzania, utleniania, nie zmieniają koloru

Hybrydy NaiLac są testowane na osobach z AZS

Błyskawiczne i łatwe w aplikacji

Idealne do stosowania na paznokcie naturalne, żelowe, akrylowe

Rozpuszczają się w płynie #NailOFF

Czas utwardzania w lampie LED: 30 sekund, w UV 60 sekund

Rekomendowane przez markę dla Profesjonalistów -  SPN Nails Professional 

* Kolory prezentowane na wzorniku mogą nieznacznie odbiegać od koloru widzianego "na żywo".

Kolor lakieru
Brąz
Przeznaczenie:
Trwałe lakierowanie paznokci
Gęstość:
Średniogęsty
Efekt:
100% mocy krycia
Aplikacja:
1-2 cienkie warstwy
Czas utwardzania:
Dual LED NaiLac: 30 sekund, UV: 60 sekund
Zdejmowanie:
Po zmatowieniu rozpuszczany w płynie #NailOFF
NaiLac
029-007-052
5902659315106
Brak opinii
Produkt dodany do ulubionych

Strona wykorzystuje pliki cookies w celach statystycznych, analitycznych i marketingowych, w tym badania Twoich zainteresowań i dopasowania do nich reklam na innych stronach www.
Możesz określić w przeglądarce warunki przechowywania i dostępu do cookies. Więcej